Onze referenties
Onze referenties
Wij leveren al meer dan 10 jaar maatwerk aan bedrijven en keuringsinstanties in verschillende sectoren.
De Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL) in Wageningen is een onafhankelijke keuringsinstelling. De stichting heeft als doelstelling het bevorderen en verbeteren van de goede werking van trekkers, machines en installaties die gebruikt worden in de land- en tuinbouw.
Sonima verzorgt al meer dan 10 jaar de automatisering van het gehele keuringsproces van SKL.
VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.
Sonima levert de software waarmee jaarlijks meer dan 100.000 keuringen worden ingevoerd.
RAI Vereniging behartigt de belangen van 700 fabrikanten en importeurs van personenauto's en vrachtauto's, aanhangwagens en opleggers, carrosserieën en speciale voertuigen, motorfietsen en scooters, brom- en snorfietsen en fietsen.
Met de software van Sonima worden alle keuringen van RAI keurmerken geregistreerd.
Remerij levert materiële ondersteuning aan de olie- en petrochemische industrie. Dit door equipment te leveren, te testen, te repareren en te certificeren.
In samenwerking met Remerij heeft Sonima de software ontwikkeld voor de registratie van onderhoud en keuringen.
In opdracht van het 'Ministry of Environment and Food of Denmark' heeft Sonima een systeem voor de registratie van keuringen ontwikkeld.
Dit systeem is onder andere verantwoordelijk voor de registratie van alle keuringen van veldspuiten en boomgaardspuiten in Denemarken.
In Nederland is DEKRA één van de grootste test- en certificeringsbedrijven met ongeveer 900 medewerkers.
Voor de DEKRA heeft Sonima een maatwerk oplossing ontwikkeld. Deze software verzorgt de certificering van brandmeldinginstallaties, ontruimingsinstallaties en alarminstallaties.